Loading...
Pogosta vprašanja2019-01-28T11:30:46+00:00
Zdravniki govorijo o zaprtju takrat, ko se črevo izprazni manj kot trikrat na teden, kadar je odvajanje blata neprijetno ali kadar ga spremljajo razne težave, npr. bolečine v trebuhu in napenjanje. Do zaprtja lahko pride zaradi organskih vzrokov, kot so npr. brazgotine v črevesu zaradi vnetja ali odebelitev sten. Poleg teh vzrokov pa lahko povzročajo zaprtje tudi druga obolenja, ki niso v neposredni povezavi s črevesom; npr. oslabljeno delovanje ščitnice ali dolgotrajna neurejena sladkorna bolezen. Kadar vzrok zaprtja ni organski, govorimo o funkcionalnem zaprtju.

Pred začetkom zdravljenja mora zdravnik ugotoviti vzrok zaprtja. Za natančno opredelitev je priporočljiv tudi posvet s specialistom gastroenterologom.

Dr. Falk Pharma je družinsko podjetje s sedežem v Freiburgu. Kljub svoji mednarodni prisotnosti je Dr. Falk Pharma in 200 zaposlenih še vedno tesno povezana z regijo Freiburg.

Podjetje je specializirano za razvoj in prodajo zdravil za indikacije v gastroenterologiji, ki se uspešno uporabljajo za zdravljenje vnetne črevesne bolezni, bolezni jeter, sindroma razdražljivega črevesja, zaprtja in za čiščenje debelega črevesa pred kolonoskopijami.

Njihovi izdelki se ne prodajajo samo v Nemčiji, temveč tudi v drugih 65 državah. Dr. Falk Pharma ima svoj oddelek za razvoj, ki se ukvarja z razvojem novih izdelkov doma in v tujini.

Zdravilo Mucofalk vzemite s kozarcem vode, sadnega soka ali podobne tekočine. Pomembno je, da je tekočine vsaj 150 ml.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve